dfbf

Fa'aoga leisa ma fa'amoemoe maketi

Fa'aoga leisa ma fa'amoemoe maketi

leisatalosaga ma le maketi

Folasaga: I le avea ai o se masini mata'utia taua, leisa o lo'o i ai le tele o fa'aoga ma le tele o maketi.O lenei tusiga o le a faʻaalia ai mataupu faavae o lasers, suʻesuʻe a latou talosaga i pisinisi eseese, ma tulimatai atu i le lumanaʻi atinaʻe o le maketi laser.

1, le mataupu faavae o le laser

O le laser o se fa'apogai malamalama maualuga, maualuga-monochromatic ma maualuga fa'atasi e gaosia e le fa'avevela fa'aosofia.O lona fa'avae autu o le fa'atupuina o le fa'avevela fa'aosofia i le ala leisa, ona fa'aleleia lea o le malosi ma le monochromaticity o le malamalama e ala i le pu'upu'u resonant opitika, ma i'u ai ina fa'atupuina le fa'alava leisa.

2. Fa'aoga fanua o le laser

Fa'aliga gaosi oloa: Lasers e fa'aaogaina lautele i fale gaosi oloa, e pei o le tipiina o le laser, fa'ailoga leisa, fa'ailoga leisa, ma isi. Lasers e mafai ona ausia le sa'o maualuga ma le fa'aogaina o le gaosiga, ma e fa'aaogaina lautele i le gaosiga o ta'avale, gaosiga o masini eletise, aerospace ma isi fanua.

Fa'afomai Fa'afoma'i: Lasers ua fa'afouina le falema'i fa'alelei fa'afoma'i.E mafai ona faʻaaogaina mo le lalelei o le paʻu, faʻamutaina o lauulu leisa, togafitiga laser, ma isi. E ala i le faʻaaogaina o galu malamalama o lanu eseese, e mafai e le laser ona galue saʻo i luga o vaega eseese o le paʻu ma maua ai aʻafiaga lelei.

Tekinolosi Fesoʻotaʻiga: Lasers e faia se sao taua i le fanua o fesoʻotaʻiga faʻapitoa.O le faʻapogai malamalama i le faiga o fesoʻotaʻiga fiber optical o le laser.O le maualuga o le monochromaticity ma le felagolagomai o le laser e mafai ona iloa ai le tuʻuina atu ma le faʻaogaina o faailoilo mataʻutia, ma faʻaleleia le lelei o fesoʻotaʻiga ma le faʻasalalauga.

Su'esu'ega Fa'asaienisi: E fa'aaoga lautele le lasers i su'esu'ega fa'asaienisi, e pei o le fa'asaienisi fa'asaienisi, fa'ata'ita'iga leisa, fa'amafanafana leisa, ma isi. Ole maualuga ole malosi ole malosi ma le fa'atonuina ole laser e mafai ona fa'afetaui mana'oga o su'esu'ega fa'asaienisi ma fa'alauiloa fa'alavelave ma atina'e i le tele o vaega.

3. Fa'amoemoe maketi laser

Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o talosaga, o le maketi laser e maua ai se avanoa lautele.

Muamua, o le manaʻoga mo lasers i fale gaosi oloa o le a faʻaauau pea ona tupu.Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o le masini ma le atamai i totonu o fale gaosi oloa, o loʻo faʻateleina foʻi le manaʻoga mo le faʻatonuga maualuga.I le avea ai o se meafaigaluega faʻaogaina lelei ma saʻo, o le a sili atu ona faʻaaogaina lasers.

Lona lua, o le televave o le atinaʻeina o falemaʻi matagofie faʻafomaʻi ua aumaia ai foi avanoa sili i le maketi laser.Ua sili atu ona gauai atu tagata i o latou foliga vaaia ma le soifua maloloina.Lasers ei ai tulaga lelei i le togafitiga o le paʻu, aveeseina o lauulu, ma le aveeseina o freckle.O loʻo faʻamoemoeina o le manaʻoga mo lasers i le maketi faʻafomaʻi matagofie o le a faʻaauau pea ona tupu.

E le gata i lea, o le faʻalauiloaina o tekinolosi 5G ma le televave o le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga fiber opitika o le a faʻalauiloaina ai foi le faʻaogaina o lasers i le matata o fesoʻotaʻiga.A'o fa'atupula'ia le aofa'i o fa'amatalaga fa'amatalaga, o lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo le saoasaoa maualuga ma le mautu o feso'ota'iga feso'ota'iga, ma o le a faia e le lasers se sao taua.

Ma le mea mulimuli, o suʻesuʻega faʻasaienisi ma faʻafouga o ni avetaavale taua foi o le maketi laser.I le avea ai o se meafaigaluega suʻesuʻe, o le lasers o loʻo i ai faʻamoemoega faʻaoga lautele i matata o le fisiki, kemisi, ma le biology, lea o le a aumaia ai ni mea fou tuputupu aʻe i le maketi laser.

Fa'ai'uga: I le avea ai o se masini mata'utia taua, o le lasers e fa'aaogaina lautele i fale gaosi oloa, matagofie fa'afoma'i, tekonolosi feso'ota'iga, su'esu'ega fa'asaienisi ma isi matā'upu.Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekinolosi ma faʻaoga, o le faʻamoemoe o le maketi laser e matua faʻamoemoeina.Matou te talitonu o le faʻaaogaina o lasers o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina, faʻateleina avanoa fou ma atinaʻe i pisinisi eseese.


Taimi Fa'afou: Iuni-28-2023