dfbf

Bharat Electronics e tuʻuina atu faʻamalama laser i le Neivi a Initia

Bharat Electronics e tuʻuina atu faʻamalama laser i le Neivi a Initia

O le kamupani puipuiga ma le vaalele a le setete o Initia Bharat Electronics Limited (BEL) ua maua se konekarate e tuʻuina atu le faʻalauteleina o le malamalama e ala i le faʻaosofia o le faʻavevelaina o faʻamalama faʻamalama (laser dazzlers) mo le Neivi a Initia.

I lalo o le konekarate, BEL o le a muamua tuʻuina atu le 20 Laser Dazzlers, lea o le a gaosia i le fale Pune a le kamupani.

Bharat Electronics e tuʻuina atu faʻamalama laser i le Neivi a Initia

O le laser dazzler o loʻo faʻaaogaina e avea o se 'auala e le faʻaleagaina' e taofi ai taʻavale masalomia, vaalele, ma taʻavale ea e leʻi faʻaaogaina (UAV) mai le agai atu i nofoaga malupuipuia.

E tusa ai ma se faʻamatalaga na tuʻuina atu e le Matagaluega o le Puipuiga (MoD), o le auupega ua 'faʻatulagaina ma atinaʻe' mo le taimi muamua mo 'au a le militeri.

E mafai fo'i e Laser Dazzlers ona 'si'itia', e fesoasoani i le taofiofia o le gaioiga a le tagata po'o le fa'aogaina o le mata fa'atasi ai ma le 'i'ila fa'aletonu pe a le usita'ia fa'atonuga'.

O le auupega e feavea'i, e fa'aogaina i le tauau, ma e fa'asao mo le fa'aaogaina e le militeri.O le tekonolosi o le laser dazzler na atiaʻe e Initia's Defense Research and Development Organization (DRDO).

O lenei oloa tulaga ese o le a lagolagoina Initia 'Atmanirbhar Bharat' vaaiga a le Palemia Narendra Modi.

I le taimi nei, i se isi atinaʻe, na sainia e le MoD se konekarate ma le BEL mo le faʻatauina o faiga e sefulu Lynx U2 Fire Control mo vaʻa pito i luma o le Neivi a Initia.

 

Fa'amatalaga atili oloa, e mafai ona e sau e asiasi i la matou 'upega tafaʻilagi:

https://www.erbiumtechnology.com/

I-meli:devin@erbiumtechnology.com

WhatsApp: +86-18113047438

Fax: +86-2887897578

Faʻaopoopo: No.23, Chaoyang auala, Xihe auala, Longquanyi distrcit, Chengdu,610107, Saina.


Taimi Fa'afou: Mati-02-2022